Biodinàmica Craniosacral

La Teràpia Craniosacral Biodinàmica és una aproximació terapèutica no invasiva, holística, molt suau i profunda, que accedeix al sistema nerviós afavorint el seu equilibri i la seva regulació.

La terapia Cráneo Sacral Biodinámica (TCSB), és un sistema de treball corporal molt subtil, no invasiu i delicat. S’origina en el camp de l’Osteopatia Cranial, éssent en l’actualidad una tècnica de prevenció, diagnòstic i tractament en si mateixa, i en constant evolució.

Un aspecte fonamental del treball en craniosacral biodinàmic, és recolzar el canvi des de les condicions presents encara qu siguin les més desfavorables, cap a un estat d’equilibri donat per la matriu original de la salut inherent al ésser humà.

És segur i adhient per persones de totes les edats, beneficiant a: nadons, nens, adults i gent gran, així com en l ‘embaràs i pospart, després d’una operació, un accident o en condicions de fragilitat. A  personas amb qualsevol patologia física o  emocional, indicat també per persones en procès de recerca  i creixement personal, així como  acompanyament en procesos  terminals.

Consulta a càrrec de Rafael Martiz.

Terapeuta i professor de Biodinámica Craneosacral acreditat por la Asociación Española de Terapia Craneosacral Biodinámica

Director de Midline Institut Barcelona